Samenwerken

Netwerk

Via deze pagina kunt u in contact komen met uw collega’s die net als u bezig zijn met de toepassing van de Informele Aanpak ofwel mediationvaardigheden. Via de filters kunt u selecties maken binnen het totale bestand aan pioniers. Vervolgens kunt u een kijkje nemen op de projectpagina’s van pioniers. Hierop delen zij met u informatie over hun project. Van contactgegevens tot best practises en jaarverslagen...: hier kunt u het allemaal vinden.
Heeft u zelf uw project nog niet aangemeld? Doe dit dan nu, want dan bent ook u vindbaar voor uw collega’s. Sluit u aan bij onze virtuele kennisgemeenschap! Kijk voor meer informatie over het hoe en wat in deze handleiding.

Tip: wanneer zich binnen één regio een hoge concentratie aan pioniers bevinden, zullen de resultaten van uw zoekactie zich overlappen qua ‘ballonnetjes’. Schakel in dat geval voor een (toegankelijker) overzicht van uw zoekactie over van de kaartweergave naar de lijstweergave.

Toegang tot het netwerk gedeelte

De inhoud van het netwerk gedeelte is alleen zichtbaar als u bent ingelogd. U kunt rechts inloggen of meld u hier aan om toegang te krijgen tot het netwerkgedeelte.

Screenshot netwerk