Een geldig e-mailadres. Alle e-mails van het systeem zullen naar dit adres worden verstuurd. Het e-mailadres zal niet openbaar worden gemaakt en zal alleen worden gebruikt wanneer u een nieuw wachtwoord opvraagt of wanneer u ervoor kiest om nieuws of meldingen per e-mail te ontvangen.
Meerdere speciale tekens zijn toegestaan, waaronder spatie, punt (.), koppelteken (-), apostrof ('), onderstrepingsteken (_) en het apenstaartje (@).
Aanhef
Contactinstellingen
Andere gebruikers mogen u een e-mail sturen via een persoonlijk contactformulier dat uw e-mailadres verborgen houdt. Let op dat sommige bevoegde gebruikers zoals beheerders toch contact met u op kunnen nemen, ongeacht deze instelling.
Lokalisatie-instellingen
Kies de gewenste lokale tijd en tijdzone. De datums en tijden die op deze site getoond worden, maken gebruik van de ingestelde tijdzone.
Uw foto of afbeelding.
Slechts één bestand.
800 KB limiet.
Toegestane types: png gif jpg jpeg.
De afmetingen van afbeeldingen groter dan 400x400 pixels worden aangepast.

Wat is uw functie in relatie tot de informele aanpak, eerste aanspreekpunt of teamlid?
Functie bij het projectOnder eerste aanspreekpunt verstaan wij: projectleiders, coördinatoren en allen die fungeren als centraal punt binnen de implementatie van de informele aanpak. Alleen een eerste aanspreekpunt kan een eigen projectpagina aanmaken. Onder deelnemer verstaan wij: eenieder die op welke wijze dan verbonden is aan de implementatie van de informele aanpak en waarvoor toegang tot het netwerk gewenst is. Deelnemers kunnen daarmee bestaan uit collega’s (dus ook buiten de directe afdeling of directie), managementleden en bestuurders. Deelnemers zijn gekoppeld aan de projectpagina van het eerste aanspreekpunt.

Bij welk project bent u betrokken en wilt u (eventueel) toegang tot?